Folyamatos tagfelvétel a tréningek helyszínén.

Első tréning ingyenes.

Gyere, nézd meg, próbáld ki egy edzésünket, és légy a tanulónk, hogy Te is megvédhesd magad.

6. mesterfokozat - SiHing Szabó Csaba

A mai napon az I.W.T.A. / E.E.W.T.O. a több évtizedes Wing Tsun Kung-Fu gyakorlásáért, és a sok száz magyar fiatal a keleti harcművészet és filozófia egyetemes értékeibe való bevezetéséért, Si-Hing Szabó Csabának 6. mesterfokozatot adományoztam.

Hit Becsület Erő
Máday Norbert
Nagymester 9. fokozat M.O.A. I.W.T.A. / E.E.W.T.O.
Pécs-Orfű, 2017. február 19.Wing Tsun - Téli tábor - 2017.

A tavalyi, nagy számú érdeklődőre való tekintettel 2017-ben is megrendezésre kerül, a Magyar Wing Tsun Kung Fu Egyesület téli edző tábora.
Idén is a festői szépségű Orfűi tó mellett, a Mecsek lankái közt megbújó, Rácz Tanya ad otthont a színvonalas rendezvénynek. A tábort vezeti Si-Fu Máday Norbert nagymester (9. nagymesteri fokozat).
Ahogyan az elmúlt esztedőben, most is teltházas programnak nézünk elébe.Jubileumi Gálaműsor Pécsett!

2013. október 17-én 15:00 órai kezdettel kerül megrendezésre, az elő pécsi WING TSUN Kung Fu Gála. A gálaműsor a pécsi Zsolnay Kulturális Negyedben kerül megrendezésre, mely helyszín igazán méltó a jeles eseményhez.Si-Fu Máday Norbert - 9. mesterfokozat!

Prof. Leung Ting nagymester a 2012. évi budapesti szemináriumot követően bejelentette, hogy a Kelet-európai Wing Tsun Szövetség vezetője, Si-Fu Máday Norbert 9. mesterfokozatra M.O.A. lépett! Si-Fu az első, aki Kelet-Európában ilyen magas szintű elismerésben részesült!
Gratulálunk!Si-Hing Széll Gábor - 7. mesterfokozat

Si-Jo Leung Ting Nagymester Budapesten és Debrecenben tanította az igazi Wing Tsun iránt elkötelezett tanítványokat, és mestereket. Debreceni látogatása során, Széll Gábor Si-hing, a Kelet-európai főinstruktor helyettese, a szövetség történetében először 7. mesterfokozatról szóló diplomát vehetett át Prof. Leung Ting nagymestertől.
Gratulálunk!